Naast deskundig advies van echte tegelspecialisten leveren, plakken en zetten we tegels. Dankzij GST Afbouw Volendam houden wij ook alle aanverwante afbouwwerkzaamheden in eigen hand om de beste kwaliteit te waarborgen. Want het gaat u en ons in eerste instantie om een fraai, functioneel en foutloos eindresultaat.

Leveren én plaatsen van tegels

In de uitvoering is het prettig voor onze opdrachtgevers dat we snel kunnen handelen, flexibel zijn, met innovatieve oplossingen kunnen komen en een scherp prijspeil hanteren. Op basis van onze geleverde kwaliteit en kwantiteit hebben we de samenwerkingsverbanden met aannemingsbedrijven uitgebreid, bijvoorbeeld door middel van het op LEAN-basis opleveren van hun projecten. We werken als vaste partner voor diverse aannemers van klein tot groot.

Onze showroom

Tientallen tevreden relaties

Naast projecten voor aannemers realiseren we tegelwerken rechtstreeks in opdracht van bedrijven, dienstverleners, overheden en particulieren. Iedereen kan bij ons terecht voor de meest klantgerichte en effectieve aanpak bij een tegelproject. Door onze effectieve werkwijze weten we het prijsniveau van onze afbouwactiviteiten laag te houden.

Neem contact op

Samen uw project realiseren?

We zijn innovatief, proactief en komen simpelweg onze afspraken na. GST Afbouw Volendam is een partner waar u op kunt (af)bouwen. Daag ons gerust uit om een concurrerende prijsopgave uit te brengen!
0299 451600